Ideaal Tailor 

Beste klant, Per 01 januari 2017 zijn wij op de Haagweg 101, 2281 AD RIJSWIJK definitief gesloten. 

 

Veelgestelde Vragen


Moet ik mijn kleding schoon aanleveren?

Ja, heel erg graag zelfs! Het spreekt misschien voor zich, maar het is een stuk prettig eraan kleding werken, wanneer deze schoon en fris is. 


Zijn jullie ook ’s avonds geopend?

Nee, Wij hebben wel s ’avonds tussen 18:00 t/m 22:00 uur haal- en brengservice. Veel mensen hebben door de week een drukke agenda, daarom bidden wij aan onze klanten gratis haal- en brengservice in regio Delft, Den Hoorn en Rijswijk. Maak daarom vroegtijdig een afspraak! Dit kan telefonisch: 0614505026, online of via het e-mail haaenbrengservice@ideaaltailor.nl

 

Kan ik zomaar langs komen?

Natuurlijk staat de deur altijd voor je open. Het kan alleen wel zo zijn, dat wij op dat moment al een afspraak met een andere klant hebben. Aangezien wij elke klant graag alle aandacht geven, kan het even duren voordat wij tijd voor je kunnen maken. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd en aandacht voor je hebben? Maak dan een afspraak! Dit kan telefonisch of via het contactformulier


Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij hebben een pinapparaat en in verband met de veiligheid hebben wij  het liefst dat je daar ook gebruik van maakt. Over het algemeen vragen wij je de rekening te voldoen, wanneer je jouw kleding bij ons aanbid. In enkele gevallen vragen wij van te voren een aanbetaling. Wij doen niets op rekening. 

 

Wat is er belangrijk bij het afpassen van mijn maatpak of japon?

Zorg er voor dat je fris en verzorgd bent en doe vooral niet teveel make-up op. Zo blijft je japon schoon en fris. Neem ook je trouwschoenen en de juiste BH of corselet mee. Deze zijn mede bepalend voor de pasvorm van je japon

 

Ik ga trouwen en wil graag iemand meenemen op de afspraak. Kan dat?

Natuurlijk!  Ook de aanloop naar een huwelijk is een feestje en wat is er nu leuker dan om dat samen met familie en vrienden te vieren. Ons advies is wel om niet meer dan twee mensen mee te nemen.


Wat is er belangrijk bij het afpassen of ophalen van mijn maatpak, trouwjurk, avondjapon?

Om voor jezelf een beter beeld te krijgen van de pasvorm, adviseren wij je om een net overhemd, nette schoenen en een stropdas mee te nemen.  Dat geeft een beter beeld, dan wanneer je op sportschoenen en met een T-shirt afpast. Tenzij dit je stijl is natuurlijk. 


Wat is van belang om te melden bij het maken van een afspraak?

Tussen de aanschaf van de japon, het maken van de afspraak en het trouwen zit vaak een lange tijd. In deze tijd kunnen een hoop dingen gebeuren die de pasvorm van de jurk beïnvloeden. Dit willen wij graag voor zijn en daarom horen wij graag wanneer de trouwdatum is, wat je denkt dat er aan de jurk moet gebeuren, of je zwanger bent en of je denkt af te vallen. 


Is mijn kleding bij jullie verzekerd tegen brand of diefstal?

Wij doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Zo zijn wij goed verzekerd en hebben een alarminstallatie. Toch is het goed om te weten dat wanneer je jouw kleding bij ons brengt, dit jouw eigendom blijft.  Om die reden blijft de kleding verzekerd onder je eigen brand- en inboedelverzekering. In geval van nood biedt onze verzekering een goede secundaire dekking.